Brystløft, brystforstørrelse, brystreduktion eller brystrekonstruktion skræddersyet til dig

08 august 2017
admin
Brystløft, brystforstørrelse, brystreduktion eller brystrekonstruktion skræddersyet til dig

For de fleste kvinder er det en tillidssag at få foretaget en brystoperation, fordi det er vigtigt, at der kommer et så godt resultat ud af det som muligt. Hvad enten det er en brystforstørrelse, brystreduktion, brystløft eller brystrekonstruktion, så betyder det meget, at man som kvinde føler sig i trygge rammer, og at man ikke blot får en standard-behandling, men derimod en skræddersyet behandling, som passer til ens ønsker og ens krop. Hos Aleris-Hamlet har de mere end 20 års erfaring med mange typer af brystoperationer, som udføres af dygtige og erfarne specialister. Aleris-Hamlet er Nordens største aktør inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger, og her er du med garanti i professionelle hænder fra start til slut.

Flotte resultater af brystoperationer

Du kan have forskellige ønsker til, om dine bryster skal være større eller mindre. Det kan være, at du har små bryster fra naturens side og ønsker dig større bryster, fordi du mener, at det vil give dig mere selvtillid. Det kan også være, at du har store bryster, som giver dig rygproblemer på grund af tyngden, og hvor det vil være bedre for din krop og din kropsholdning, hvis du får foretaget en brystreduktion, så brysterne proportionalt passer bedre til din krop. Har du været på slankekur og tabt mange kilo, eller har du været gravid og ammet, kan det være, at dine bryster er begyndt at hænge lidt, fordi huden har mistet noget elasticitet. Med et brystløft kan du få rettet op på dem med et flot resultat. Har du fået fjernet et bryst i forbindelse med brystkræft, så er det muligt at få brystet rekonstrueret, og det kan være med til at øge din livskvalitet og give dig følelsen af kvindelighed tilbage, som du måske føler, du har tabt.

Landsdækkende Aleris-Hamlet klinikker nær dig

Aleris-Hamlet har 6 klinikker fordelt over hele landet, hvor du kan få foretaget netop den brystoperation, du ønsker dig. Du finder klinikkerne i byerne Aarhus, Herning, Aalborg, Esbjerg, København og Ringsted, og du kan læse meget mere om de enkelte typer af brystoperationer på hjemmesiden.

Flere Nyheder