Hvor kan jeg finde de bedste parkeringsvagter?

Uvedkommende og hensynsløs parkering er et problem, som mange ejere af åbne private parkeringspladser døjer med. Hvis du overvejer at hyre parkeringsvagter til at hjælpe dig med at bevogte dine parkeringspladser og kontrollere de parkerede biler, bør du gå igennem et etableret parkeringsselskab.

Når du vælger et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark, kan du være sikker på, at dine parkeringsvagter har den rette uddannelse og licens samt de nødvendige beføjelser til at kunne udstede bødeforlæg. Samtidig vil en parkeringsvagt med den rette træning have de stærkeste forudsætninger for at kunne håndtere eventuelle konflikter i forbindelse dermed. Og du vil kunne sove roligt om natten i tryg forvisning om, at dine parkeringspladser er i professionelle hænder.

Lad UnoPark forestå din parkeringsløsning

Vælger du UnoPark som din udbyder af parkeringsservice, kan du være sikker på, at du får den bedste aftale i hus. UnoPark er et dansk parkeringsselskab som igennem det seneste årti har leveret skræddersyede parkeringsløsninger til parkeringskunder over hele landet.

Når du bliver oprettet som kunde hos UnoPark, vil du få tildelt en parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at sammensætte den bedst mulige løsning. Denne kan for eksempel indeholde parkeringskontrol udført af UnoParks kompetente parkeringsvagter.

Ved en sådan løsning forestår UnoPark al nødvendig skiltning og sørger samtidig for at inddrive de skyldige beløb. Og skulle du få behov for at kunne udstede midlertidige parkeringstilladelser, kan UnoPark også hjælpe med opstilling af automater til dette formål.

Som kunde hos UnoPark får du fuld adgang til din parkeringsløsning gennem det tilhørende digitale administrationssystem. Dette kan tilgås via din pc eller en app, som kan installeres på din smartphone eller tablet. På den måde har du altid overblik over din parkeringsløsning og vil eksempelvis selv kunne udstede eller annullere parkeringstilladelser.

Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk for en uforpligtende dialog om dine muligheder.