Køb afspærringsventiler forud for, at arbejdet skal foregå

Køb afspærringsventiler forud for, at arbejdet skal foregå

Kender du det eksempel, at du kører ned til mekanikeren med din bil, og vedkommende forklarer dig, at hvis du nu selv købte den givne reservedel fra et specifikt sted, så vil det komme til at være langt billigere for dig at få skiftet den, fordi du så ikke skal betale for den tid, mekanikeren selv skal bruge på at finde den, hente den hjem og sætte den op, som vil akkumulere sig i arbejdstid?

Dette er ikke sort arbejde eller svindel, det er bare et flinkt tip fra en person, der ved, hvor vigtigt det er med to store parametre i moderne tid: netop tip og penge.

Hvis du fes ned hos en forhandler og købte denne reservedel, så skulle du ikke vente, før mekanikeren fik den sendt hjem, fordi han ikke selv har tid til at køre ud at købe den, mens han skruer på andre biler.

Og på den måde sparer du penge!

Men nu skulle vi vel tale om Afspærringsventiler, tænker du nok, og ikke tale om reparation af biler, når du lige næste overskriften til artiklen her, ikke sandt?

Dette indledende eksempel er sådan set til for at bruge som sammenligning til, at du kan gøre det samme i et mere hjemligt tilfælde, hvor du for eksempel skal have en VVS’er eller anden blikkenslager til at fikse nogle opgaver med rør hjemme hos dig.

Her er der måske brug for nogle afspærringsventiler, og det skal være nogle meget specielle af slagsen.

I det tilfælde forklarer VVS’eren dig måske, at det er nemmest, hvis du som kunde køber dem på forhånd, så VVS’eren ikke skal bestille dem dyrt hjem fra en samarbejdspartner, betale for fragt og vente.

Desuden vil det så være lige til for vedkommende at kaste sig over arbejdet, når delene allerede er hentet ind, så der intet er til hinder for ikke fluks at kaste sig over tjansen.