Lad en dygtig lokale maler i Valby hjælpe med at friske boligen op

Hvis vægge og lofter i din bolig er begyndt at falme, og træværk såsom fodpaneler, dørkarme og vinduesrammer er præget af skrammer og afskallet maling, bør du planlægge en grundig indvendig maling af huset eller af lejligheden. Og til dette formål kan du med fordel benytte din lokale maler.

Hvordan kan en professionel maler hjælpe mig?

Måske har du svært ved at se hvorfor du skal benytte dig af en faglært maler når boligen skal friskes op indvendig. Det er vel blot et spørgsmål om at smøre en portion maling ud over væggene og så er den ged barberet. Dette er dog langt fra sandheden. Til et stykke vel udført malerarbejde hører mange grundige forberedelser – i hvert fald hvis du ønsker et flot resultat som kan holde i mange år.

Du vil nok blive overrasket over hvor tidskrævende malerarbejde egentlig er hvis det skal gøres ordentligt. Faktisk kan du roligt regne med at sætte en uge eller mere af til projektet, afhængig af størrelsen på din bolig. Vægge og træværk skal nemlig forberedes grundigt førend du kan påbegynde det egentlige malerarbejde. Er væggene forsynet med gammelt væv eller tapet skal dette først pilles ned hvilket i sig selv er en utroligt træls opgave som sagtens kan tage mange dage.

Skulle du være så heldig at pudset inden under tapetet eller vævet er sundt og intakt – og helt uden revner – skal dette stadig slibes med sandpapir, vaskes og primes med Blåt Vand (også kendt under navnet Microdispers). Er pudset præget af revner og sprækker fra sætnings skader eller lignende kan det vise sig nødvendigt med opsætning af filt. Og er pudset direkte beskadiget, for eksempel som følge af fugt ansamlinger, skal det fjernes og erstattes – eventuelt i form af en fuldspartling.

Søger du en dygtig og kompetent maler i Valby kan du finde ham eller hende via Malerkanonen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *