Online forbrugslån – lån penge til drømmerejsen, fladskærmen eller de nye møbler

28 november 2017
admin
Online forbrugslån – lån penge til drømmerejsen, fladskærmen eller de nye møbler

Har banken sagt nej til at give dig et forbrugslån til en drømmerejse, en fladskærm eller nye møbler, så er der ingen grund til at lægge drømmene om en jordomrejse eller planerne om ny boligindretning på hylden. Du kan i stedet vælge at ansøge om et forbrugslån online, hvor du kan låne det beløb, du har behov for. Mange låneudbydere tilbyder lån på op til 40.000 – 50.000 kr., men vil du gerne låne et større beløb, så er det muligt hos ExtraCash.dk, der tilbyder lån på op til 75.000 kr. Du udfylder nemt en ansøgningsformular med personlige oplysninger og oplysninger om din økonomi, og så underskriver du med NemID og får svar på din ansøgning på 30 sekunder.

Sammenlign forbrugslån eller få et skræddersyet tilbud

Hvis du gerne vil danne dig et overblik over, hvilke låneudbydere der findes på markedet, så har Flerelaan.dk lavet en smart oversigt, hvor du kan sammenligne lån fra kendte låneudbydere som Alfalån, Hotlån, Santander, Kliklån, D:E:R, L’easy, Robotlån og ExtraCash, og her kan du nemt sammenligne størrelsen på lånet, løbetid og ÅOP. Når du skal finde det billigste lån, er det en god idé at kigge på ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent – som viser dig, hvor meget lånet koster samlet set i renter og gebyrer årligt. Du kan enten selv vælge det lån, som du mener passer bedst til dig, eller du kan få hjælp af Flerelaan.dk ved at indtaste dit lånebehov, din e-mail og din alder, og så får du tilsendt de bedste lånetilbud på e-mail, som er skræddersyet til dig.

Hvor meget har du råd til at afdrage om måneden?

Det er en god regel, at du aldrig låner mere end, du har behov for. Du skal også kunne betale lånet tilbage igen med en fast månedlig ydelse, og derfor er det en god idé at lave et månedsbudget, så du ved præcis, hvad du har råd til at afdrage. Jo længere løbetiden er, jo lavere er ydelsen, men der løber også flere renter på. Så det er op til dig at beslutte, hvor hurtigt eller langsomt, du vil og kan afdrage på dit forbrugslån.

Flere Nyheder