Sådan ser fremtidens flyttefirma ud

01 september 2017
Camilla Skøtt
Sådan ser fremtidens flyttefirma ud

Fremmede mænd der skal ind i dit hjem, pakke dine ting i kasser og flytte det hele til dit nye hjem; en dyr og upersonlig løsning, som mange vælger fra, fordi tanken om at andre mennesker skal se ens ting på denne måde, kan være lidt for meget.

Det har BOXIT lagt mærke til, og derfor har de udviklet et nyt koncept, der er fremtidens svar på et professionelt flyttefirma. En løsning hvor du står for al det praktiske, men hvor du slipper for de mange, lange ture med traileren i al slags vejr.

Flytteboxen – en fleksible flytteløsning

BOXITs nye koncept hedder Flytteboxen. Flytteboxen er en container, som BOXIT leverer på din adresse, når du har brug for den. Her kan den blive stående, så længe det tager dig at fylde den, og når du er klar, så kommer BOXIT og henter containeren og afleverer den igen på din nye adresse. Her får du igen al den tid, du har brug for til at tømme containeren i ro og mag – og først når du er klar, kommer BOXIT og henter containeren igen.

Løber du ind i, at udflytningsdato og indflytningsdato ikke passer sammen, så kan du bruge Flytteboxen som opmagasinering i en periode. Praktisk, enkelt og effektivt.

Både for private og for erhverv

Flytteboxen er en mulighed for alle – uanset om der er tale om en privat flytning eller en erhvervsflytning. Den gode tid til at pakke tingene ned gælder altid, og det samme gør den store fleksibilitet i begge ender.

Prisen for at leje en Flyttebox starter ved 5.544 kroner, hvor containeren står på dine ønskede adresse i en måned. Det er en god pris for at slippe for de mange ture i bilen, og den stressede tid, hvor du nærmest skal pakke alt ned og ud af boligen på samme dag.

Flere Nyheder