Valg af fodtøj ved brug af airtracks

29 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er smart med sådan noget airtracks, som man kan benytte sig af inden døre og udenfor, men netop det med inde og ude får også en del til at tænke på det med fodtøj.

Vi tænker jo meget over, hvad vi har på fødderne, om vi er henholdsvis inde eller ude, og skal man gennemgå en overgang over disse to elementer, så skal man som regel skifte underlag til fødderne.

For selv hvis man går rundt med bare fødder udenfor eller indenfor, så kan man ikke bare lige skifte direkte til at gå ind eller ud, for ens fødder kan være blevet beskidte i mellemtiden, eller de bliver beskidte af at være udenfor.

Så når man har sådan et element som airtracks, så kan man spørge sig selv, hvad man skal have på fødderne for at bruge det.

Hvad kræves der af fodtøj til airtracks?

Som det første bør du tjekke efter, om der står skrevet på de givne airtracks, som du har hjemkøbt, om man skal bruge noget bestemt fodtøj eller undlade at have noget specifikt på, når man bruger det.

Det kan jo være, der bliver foreslået, at man har gymnastiksko på eller en slags kinasko, som der er gode at bruge, når man skal lave akrobatiske øvelser eller bare strækøvelser på dette underlag.

Bare tæer kan også være en mulighed, men husk så at holde øje med, om du kommer til at svine underlaget til, fordi gå vælger at skifte mellem at gå op dette airtrack og på jorden.

Man skal nok ikke have højhælede sko på, træsko eller andre sko, der er skarpe, tunge og spidse, da de kan være med til ødelægge det her underlag – og så er de ikke særlig gode at bruge, når man skal være akrobat eller mindre på sådan en omgang airtracks.

Flere Nyheder